Els missatges digitals desterren el correu tradicional?

En aquests temps, que l’ús del correu electrònic abasta tota mena de comunicació, des de el màrqueting més brutal fins a la comunicació més íntima i privada, resulta complicat, també costós i de labor purament artesanal el posar-se a fer una carta manuscrita.

Els avantatges del correu digital són patents i per tots comprovats. Certament, amb un parell de “clics” tots els contactes de la nostra xarxa social 2.0 es poden donar per informats, convidats, el que calgui…  i amb un parell de “clics” més, podem personalitzar una mica més el nostre missatge amb el correu electrònic.

Tot i així, emetre una nota de cortesia en motiu d’una comunicació especial com ara d’agraïment o de felicitació, son maneres que poden agradar en certs àmbits professionals, i molt més en assumptes personals. Cuidar el detall d’una presentació i fer-la manuscrita, denota una consideració especial a la persona a qui ho enviem i, certament, hauria de ser una pràctica recomanable.

En ocasions, com ara les invitacions a distints esdeveniments, en que la cartera de receptors pot ser molt amplia, el procès ens ocuparà un temps que hem d’estar disposats a invertir, però sincerament, valdria la pena no desterrar la pràctica del correu postal tradicional.

Quí és el que no guarda amb nostalgia i acuradament dins un calaix d’assumptes íntims o entre les pàgines d’un llibre romàntic aquella nota, carta o felicitació que va rebre un dia? De ben segur, aquell que no ha pogut rebre’n cap.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari